Domenii de activitate

Reparaţii şi întreţinere pentru autoturisme, autoutilitare şi camioane

Activitităţile de reparaţii şi întreţinere se realizează cu personal specializat, experimentat şi cu o înaltă pregătire profesională, care utilizează dotările de ultimă generaţie în domeniu: testere motor, testere amortizoare, stand de frână pentru autoturisme şi autocamioane, tester pentru joc în articulaţii, aparat pentru reglarea farurilor, dispozitive de echilibrare şi geometrie roţi, robot şi masă pentru redresat caroserii, aparate de sudură prin puncte, cabine de pregătire pentru vopsit, cuptoare de vopsit etc.

De asemenea, atelierul societăţii noastre este dotat cu un stand performant care permite efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturisme, utilitare, camioane, remorci şi semiremorci (cu sistem de frânare).

La nivelul municipiului Bucureşti şi a zonelor adiacente, oferta de piese şi accesorii auto se adresează şi persoanelor fizice. La sediul social al companiei noastre orice posesor de autovehicul poate găsi un sortiment foarte diversificat de piese şi accesorii, atât pentru autovehiculele străine cât şi pentru cele autohtone, la un preţ avantajos.

În ceea ce priveşte oferta de anvelope auto, pe lângă preţurile avantajoase pe care le oferim, montajul este gratuit pentru persoanele fizice. Acest lucru este posibil atât la magazinul central aflat în bulevardul Iuliu Maniu, nr. 594 (înlocuire de anvelope, geometrie şi echilibrare roţi pentru autoturisme, camioane şi semiremorci) cât şi la punctele secundare de desfacere, unde există dotarea specifică unui service de roţi (înlocuiri de anvelope, geometrie şi echilibrare roţi doar pentru autoturisme).

Distribuţie şi vânzare de piese auto, consumabile şi accesorii produse în România şi în străinătate

Activitatea de distribuţie de piese, consumabile şi accesorii pentru autovehicule se desfăşoară la nivel naţional. Acest lucru este posibil datorită bazei materiale şi logisticii proprii, care includ spaţii de depozitare proprii în suprafaţa totală de 2500 mp, o flotă destinată aprovizionării, distribuţiei şi vânzării de piese auto, consumabile şi accesorii produse în România şi în străinatăte formată din autocamioane, autospeciale şi autoturisme.

Activitatea din teritoriu se sprijina pe responsabilii zonali de vânzări, care se afla în contact permanent cu beneficiarii, asigurând fluxul informaţiilor, al documentelor şi al mărfii.

Experienţa acumulată în domeniu ne permite să desfăşurăm aceste activităţi cu maximă eficienţă, în condiţii de calitate şi la preţuri competitive.

Principalele direcţii de acţiune ale companiei noastre sunt:

  • îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor
  • consolidarea relaţiilor de afaceri pe care le avem atât cu clienţii cât şi cu furnizorii şi deschiderea unor relaţii noi
  • dezvoltarea şi adaptarea continuă în condiţiile unei pieţe concurenţiale
  • adoptarea noilor soluţii tehnice în domeniu

Pentru calitatea serviciilor oferite clienţilor, compania noastră este certificată ISO 9001, certificare recunoscută internaţional prin emiterea certificatului de calitate IQNET.

English   
Anvelope la domiciliu

Comandaţi anvelope online şi Com Nico Serv le aduce la dvs. acasă...

citeşte mai mult

 

Magazin Bucuresti
Locatie Service Auto

Com Nico Serv
Bd. Iuliu Maniu nr. 594, Sector 6
Tel: 0726.694.217

Afacerimagazin piese auto