Reparaţii mecanice

Reparaţii auto

Reparaţiile pentru partea mecanică şi electrică se desfăşoară într-un atelier cu suprafaţa de 1000 mp. Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparaţii pentru autoturisme şi autoutilitare, simultan pentru 14 autovehicule.

În acest atelier se realizează reparaţii mecanice şi electrice în special pentru autoturismele produse în străinătate (Volkswagen, Opel, Renault, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Mercedes) dar se realizează şi reparaţii pentru autoturismele de producţie autohtonă (Dacia, Daewoo).

Reparaţii mecanice

Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

Reparaţii mecanice

Dotările tehnice permit realizarea de intervenţii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcţie şi de frânare. Se realizează de asemenea înlocuirea anvelopelor pentru autoturisme, atât ca urmare a uzurii acestora cât ţi la schimbările de sezon, anvelopele înlocuite sezonier putând fi păstrate în depozitul propriu. Aceste reparaţii se realizează prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de către furnizori din Germania, Suedia, Olanda, Franta, Spania, Italia. Pentru realizarea acestor operaţiuni, mecanicii noştri, sub atenta supraveghere a şefilor de ateliere utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu (Beissbarth, Werther).

Alte servicii oferite de Com Nico Serv
English   
Anvelope la domiciliu

Comandaţi anvelope online şi Com Nico Serv le aduce la dvs. acasă...

citeşte mai mult

 

Magazin Bucuresti
Locatie Service Auto

Com Nico Serv
Bd. Iuliu Maniu nr. 594, Sector 6
Tel: 0726.694.217

Afacerimagazin piese auto